Ivari Padar: Madonna pani figuuri peale mõtlema

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar
Ivari Padar Foto: Priit Simson

Koos lastega Madonnat vaadanud Ivari Padar plaanis pärast kontserti McDrivest hamburgeri haarata, kuid mõtles pärast supervormis staari nägemist ümber.


«Madonnale sai mindud laste algatusel,» rääkis vastne europarlamendi saadik. «Ei saa väita, et Madonna just mu lembelaulik oleks, aga ikkagi kuulub talle minu sügav austus, ta on teenitult hinnatud artist.»

«Jään oma seisukoha juurde, et Madonna fänn ma ei ole. Sai mindud laste pealekäimisel ja siis arvasin, et no miks mitte, kõikide muude suveürituste vahel võib ju ka seda vaadata. Tuleb ju sedagi väärtustada, et inimene üldse siia jõudis,» jutustas poliitik.

Padar tunnistab, et ei teadnud enne kontserti ühtegi Madonna lugu: «Tegin enne minekut veel lapsele nalja, et onud küsivad pääslas kolme Madonna loo pealkirja, muidu sisse ei saa. Laps hammustas muidugi issi kurja nalja kohe läbi. Aga mina poleks küll osanud vastata ja ausalt öeldes ei tea ma praegu kah neid nimetada.»

Kuna burgeriplaan ära kukkus ja ühtegi järelpidu ei külastatud, sai fännitsoonis show'd jälginud poliitikupere õige vara koju kotile. Juba viis minutit enne kella ühte öösel võis estraadikontserdist küllastunud silmad looja lasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles