Elton John annab Tallinnas eksklusiivse kontserdi

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Elton John.
Sir Elton John. Foto: ITAR-TASS / Scanpix

15. septembril esineb Tallinnas Saku Suurhallis üks maailma populaarsemaid artiste, rüütel ja Briti impeeriumi ordeni omanik sir Elton John.

Kuuekordne Grammy auhinna võitja ja tänapäeva üks edukamaid heliloojaid tuleb Tallinna koos oma viiest muusikust koosneva rokkansambliga. Kavas on suurimad hitid läbi aegade, teatas kontserdi pressiesindaja Ilja Judeikin.

Esimest korda esines sir Elton John (sündinud Reginald Kenneth Dwaight) Tallinnas oma soolokontserdiga 2001. aasta 22. juulil. Lauluväljakule tuli maestro virtuoosset esinemist kuulama üle 30 000 inimese.  

«Loomulikult ma mäletan Eltoni soolokontserti hästi,» rääkis mõlema kontserdi produtsent Peeter Rebane. «Publik võttis Eltoni väga soojalt vastu, natuke vaid kurvastati, et ta esines ilma bändita.» 

«Mul on ülihea meel, et sir Elton Johni mänedžment leidis selle aasta tihedas tuurigraafikus vaba kuupäeva ja pakkus BDG’le võimalust korraldada kontsert Tallinnas 15. septembril. Eriti kuna seekord tuleb Elton ju Tallinna koos oma live bändiga. Elton John on kahtlemata kõige suurem staar ajaloos, kes on Saku Suurhalli laval käinud,» kommenteeris Rebane. 

Vaid 7800 piletit Elton Johni kontserdile tuleb müügile esmaspäeva, 27. augusti hommikul kell 10 kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. FBI Concert Clubi liikmed saavad aga pileteid osta juba homsest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles