Kuningboad katkestasid rootslanna päevitamise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuningboa
Kuningboa Foto: Wikipedia.org

Möödunud nädala lõpul Stockholmi eeslinnas Hässelby rannas päevitanud naise mõnusa olemise katkestas ligi kahe meetri pikkune kuningboa.

Naine teatas maost politseile, kirjutab The Local.

«Politseile helistamise ajal märkas ta rannaäärsetes põõsastes veel teist kuningboad roomamas,» sõnas politsei pressiesindaja Ann-Sofie Ahlgren.

Politsei küsis boalaste hulka kuuluvate madude suhtes nõu Skanseni loomapargi ekspertidelt.

«Kahjuks ei saanud eksperdid sündmuspaigale tulla. Saatsime siis politseipatrulli välja, et politseinikud maod kinni püüaks. Üks saadi kergelt kätte, teine oli agressiivsem ja tema kinnipüüdmine võttis aega,» lisas Ahlgren.

Politseinike õnneks oli rannas ka üks madudeekspert, kes korrakaitsjatele appi ruttas.  Jõud ühendatud, saadi kuningboad lõpuks kätte ja pisteti kahte suurde pruuni kotti, mida tavaliselt kasutatakse tõendusmaterjalide jaoks.

Maod toimetati Skanseni loomaparki hoiule.

«Otsime madude omanikku. Pole teada, kas kuningboad lasti meelega vabadusse või nad põgenesid,» lisas politsei esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles