Peeter Rebasele tagab kontserdi eel rahuliku une hea meeskond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaamas oli Madonna valgustajatel, tantsijatel, helitehnikutel ja teistel meeskonna liikmetel vastas 14 kahekorruselist ja üks tavaline buss. Nii mõneski neist olid lisaks lesimisalustele ja kohviaparaatidele ka baariletid ja arvutid.
Tallinna lennujaamas oli Madonna valgustajatel, tantsijatel, helitehnikutel ja teistel meeskonna liikmetel vastas 14 kahekorruselist ja üks tavaline buss. Nii mõneski neist olid lisaks lesimisalustele ja kohviaparaatidele ka baariletid ja arvutid. Foto: Karli Saul

Madonna kontserdi korraldaja BDG juht Peeter Rebane kinnitab, et magab tänase suurürituse eel öösel hästi, sest tema meeskond teeb suurepärast tööd ega anna põhjust muretsemiseks.


Milliseks kujuneb teie jaoks Madonna kontserdi päev? Kas kõige raskem on alles ees või juba seljataga?

Hommikul tulen varakult lauluväljakule ja hakkan sujuvalt erinevate teemadega tegelema. Kontserdipäeval on kõige raskemad teemad kõikvõimalikud ettenägematud asjaolud, näiteks 2006. aastal Metallica ajal ütles üks generaator üles ja tuli Soomest kiiresti uus tuua. Kõik on küll kümme korda läbi planeeritud, aga kunagi ei tea, milliseid üllatusi võib ette tulla. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis peaks üldjoontes olema rahulik päev.

Mille poolest erineb töö Madonna kontserdiga kõigist eelnevatest kordadest, mil olete siia maailmakuulsaid artiste toonud?


Esiteks on produktsioon ülimalt komplitseeritud – laval on palju hüdraulikat ja liikuvaid osasid. Teiseks Madonna ise – ma arvan, et tegemist on kõige tuntuma inimesega popmuusika maailmas, mis tähendab, et nii tema turvanõuded kui ka muud nõuded on märksa keerulisemad kui teistel artistidel.

Kuidas ööl vastu kontserti magate?


Väga hästi! Meil on supermeeskond! Esmaspäeval küsisin Madonna esimese management-team’i käest, kes saabus siia juba eelmisel kolmapäeval, kuidas nad meie meeskonnaga rahul on. Nad vastasid, et nii mõnestki välisriigist peaks inimesi siia õppima saatma. Ma arvan, et see tuli neil südamest.

Kuivõrd nii suurte kontsertide korraldamine aastatega kergemaks muutub?


Eks iga asjaga on nii, et mida rohkem teed, seda rohkem tead. Kogemused on selles valdkonnas kõige olulisemad ja BDG-l saab jõuludeks 15 aastat täis. Ütlen täitsa ausalt, et ei tunne närvi. On lihtsalt huvitav, põnev ja töine.

Mida te pärast kontserti peale hakkate, kas võtate väikse puhkuse?


Pärast kontserti lähen Hollywoodi afterparty’le ja järgmise päeva õhtul tuleb mulle üks Madonna seltskond koju õhtusöögile.

Seejärel hakkan Solarise asju ajama, teadupärast saab maja juba 69 päeva pärast valmis – ega enne seda asu ei anta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles