Rakke rattamaraton tulekul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke rattamaratoni korraldaja Enno eilo osaleb ka ise rattavõistlustel.
Rakke rattamaratoni korraldaja Enno eilo osaleb ka ise rattavõistlustel. Foto: Erakogu

Kolmapäeva ööl vastu neljapäeva lõpeb osavõtjate soodushinnaga registreerimine Elion Estonian Cup rattamaratonide sarja kuuendale etapile Fuji IX Rakke rattamaratonile, mis peetakse pühapäeval, 16. augustil stardiga Rakke linnamäe staadionilt kell 12.


Põhiregistreerimine kestab veel ühe nädala.

Maratoni peakorraldaja Enno Eilo sõnul oodatakse kõiki rattasõpru osalema, sest lisaks omalaadsele kauni maastikuga rajale pakub Rakke etapp, nii nagu tavaks saanud, tänavugi üht-teist uut ja üllatavat.

"Rajal on tehtud muudatusi, põhidistants on mullusest 1,5 km lühem, seega 57,4 km, lühikese raja pikkuseks on 36 km," märkis Eilo. "Jooke jagame pudelitest, neid on võistlejatel mugavam käsitseda. Otsustasime ka enim kõneainet ja elamusi pakkunud rajalõikudele nime anda ning sildistada, et osalejatel oleks hiljem lihtsam omavahel muljetada."

Tema sõnul saab maratonira­da tähistuse täna õhtuks, rajaga saab ühiselt tutvust teha nädal enne maratoni algust pühapäeval, 9. augustil kell 11, mil korraldajad teevad traditsioonilise avatud raja päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles