Kadri külalistemaja loob “Helgeid hetki”

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šokolaadi valmistamine on suisa nauding.
Šokolaadi valmistamine on suisa nauding. Foto: Kadri külalistemaja

Kadri külalistemajas Tahkuranna vallas Reiu jõe kaldal on  8. augustil “Helged hetked”, mis loovad võimaluse võtta veidikeseks aeg maha – lihtsalt, armsalt ja magusalt. Seekordse ürituse võtmesõna on šokolaad.


““Hetked” algavad juba kell 16, aga hiljaks te ei jää, kui jõuate kell 17 või 18 – üritus algab teie jaoks sobival ajal,” kutsub külalistemaja perenaine Kadri Kangro. Selleks ajaks on šokolaad vesivannil vedelaks aetud ja koos Wine Piccadilly trühvlimeistri Aivoga saab oma käega päris ehedaid trühvleid teha.



Käsitöötoas saab näpunäiteid, kuidas teha fimosavist šokolaadiehteid või vildist libatrühvleid või joonistada hästi pisikeselt.



“Aga tegelikult ei pea meie juures midagi tegema, võib lihtsalt murule pikali visata ja taevas pilvi lugeda või jälgida putukate sagimist rohukõrte vahel,” selgitab Kangro õhtu olemust. “Ja patt pole võtta einet murul. Piknikukorvi ja -lina saab meilt, aga võite lahkelt ka ise kõik kaasa võtta, sest oma vanaema vaarikakook ja sõstravein on parimad. Selle üle me ju ei vaidle, eks.”



Kui näpud on piisavalt kaua trühvleid veeretanud või vilti õmmelnud või on pilved kokku loetud, pannakse koos põlema sadu küünlaid ja ollakse ilusas augustiõhtus Reiu jõe kaldal.



Ainult selleks õhtuks avaneb koostöös Wine Piccadillyga improviseeritud jõeäärekohvik, mille olulisim müügiartikkel on helged hetked. “Aga mis peamine – keegi teine ei saa sinu hetki helgeks teha,” räägib Kangro. “Oleme väga rõõmsad, kui tulete ja annate õhtusse oma panuse. Võite kaasa võtta kitarri või hoopis hularõnga või oma ilusa lauluhääle – jõeäärekohvikus saab teha asju, mis teevad meele elevaks. Ise teeme ilusa õhtu.”



Ilus õhtu maksab Kangro ütlust mööda just nii palju, kui arvate selle väärt olema. Ainult pangakaardid on jõe äärest välja tõrjutud ja kasutusel on ilusad Eesti rahatähed.



Nagu heade asjade puhul ikka, pole seda kunagi piisavalt palju. Kohtade arv on piiratud ja seetõttu on korraldajad tänulikud, kui teatate oma osalemissoovist ette. Registreerida saab telefonil 510 7487, e-posti vahendusel info@kadrimotell.ee või kirjalikult Wine Piccadillys Pühavaimu 15, Pärnu.



Pärast ilusat õhtut saab Kadri külalistemajja ööbima jääda või aitab külalistemaja korraldada turvalise kojujõudmise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles