Miljonimängijatel õnne polnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Marina Puškar

Tänases TV3 saates «Kes tahab saada miljonäriks» pidid kaks mängijat leppima tuhande krooniga ja ühe mängija esitus jäi pooleli.

Esimene mängija oli Urmas, kes tuiskas esimestest küsimustest läbi ja takerdus esimest korda alles 16 000 krooni küsimuse puhul. Siis sooviti teada, millise praeguse riigi territooriumil asub antiikne linn Trooja?

Urmas kasutas sõbra abi, kes ütles, et õige vastus peab olema Türgi. Mängija usaldas sõpra ja see oli ka õige otsus.

Esimene mängija komistas saatuslikult aga järgmise küsimuse puhul, sest ta ei teadnud millised maa monarhid olid 20. sajandil ainult naised?

Publik pakkus Inglismaad ja mängija usaldas rahvast – see oli aga viga, sest õige olnuks Holland.

Nii jäi tema saagiks 1 000 krooni.

Teine mängija oli Birgit ja temal tekkis probleem juba kolmanda küsimusega, kui taheti teada, kuidas nimetatakse kitsa serva ja ümara põhjaga kõvakübarat?

Publiku abiga jõudis ta siiski vastuseni – õige on oktoober.

Sõbra abi kasutas Birgit 2 000 krooni puhul, kui sooviti teada, kus asub maailma üks vanemaid ja kuulsamaid kunstimuuseume - Uffizi Galerii? Sõber teadis, et selleks linnaks on Firenze. See oli täiesti õige vastus.

Naise mäng lõppes aga ülejärgmise küsimuse puhul, sest ta ei teadnud, millist riiki läbivad ainsana nii ekvaator kui Kaljukitse pöörijoon? Naine kasutas ära 50:50 võimaluse ja lauale jäid Hiina ning Brasiilia. Kuigi alguses arvas ta Brasiiliat, valis ta lõpuks Hiina, mis oli aga vale otsus.

Viimane mängija oli Raivo, kellele tekitas probleeme 4 000 krooni küsimus, sest tema ei teadnud, kuidas nimetatakse silma tagaosa võrkkestas paiknevaid valgustundlikke rakke. Nii kasutas ta ära 50:50 ja siis publiku abi ning vastas lõpuks, et kolvikesteks, mis oli õige vastus.

Siis sai saade aga läbi ja mees jätkab järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles