Produtsent: «Kääbikule» pole veel rohelist tuld antud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Jackson
Peter Jackson Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
«Sõrmuste isanda» filmide lavastaja Peter Jackson, kes töötab praegu saaga eelloo kinolinale toomise kallal, ütles, et stuudio pole filmi valmimist veel kinnitanud.

«Kääbikust» tehakse kaks filmi, mille juures Jackson produtsendina töötab. Filmid lavastab Guillermo del Toro, kirjutab Digitalspy.

Ehkki Del Toro on varem teatanud, et filmi peategelase Bilbo Bagginsi ossa otsitakse juba näitlejat, tunnistas Jackson, et filmi käsikiri pole veel valmis ja linalugu tootvad stuudiod New Line Cinema ja MGM pole veel midagi lõplikult kinnitanud.

«Me peame käsikirja stuudiole esitama,» ütles Jackson. «Nad peavad seda lugema. See peab neile meeldima. Nad peavad eelarvega nõus olema. Nad peavad filmile rohelise tule andma, sest seda meil tegelikult pole.»

«Kõik eeldavad, et «Kääbik» tehakse ära, aga reaalsus on selline, et kui me stuudiole meeldivat käsikirja kirjutada ja neile sobivat eelarvet esitada ei suuda, ei tehta mingit «Kääbikut»,» lõpetas lavastaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles