Liam Gallagher ja Lily Allen lärmasid purjuspäi reisilennukis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liam Gallagher
Liam Gallagher Foto: AFP / Scanpix

Oasise laulja Liam Gallagher ja popstaar Lily Allen šokeeris hiljuti Jaapanisse teel olnud lennureisijaid sellega, et ühendasid jõu ja korraldasid lennuki pardal 11-tunnise joomapeo.

Mõlemad staarid lendasid möödunud kolmapäeval Londonist Tokyosse, et osaleda Jaapanis toimuval 25.-26. juulini toimunud Fuji Rock muusikafestivalil, vahendab WENN.

Kauaaegsed sõbrad kasutasid võimalust jutu puhumiseks ja tasuta alkoholi manustamiseks, kuid nende lärmakas käitumine ärritas kaasreisijaid, kes väidetavalt kaebasid selle üle, et staarid lennuki luksusklassis röökisid ja ropendasid.

«Nad ei hoolinud teistest reisijatest. Nad olid omas maailmas. Nad olid endale ilmselgelt enne pardale tulemist päris kõvasti jutuõli sisse valanud. Kuulsustele kehtivad vist teised reeglid,» ütles üks pardalviibinu Briti ajalehele The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles