Whitesnake loodab Led Zeppelini tuuriga ühineda

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Led Zeppelin umbes aastal 1969 - (vasakult istuvad) Jimmy Page, John Paul Jones, John Bonham, Robert Plant, (üleval vasakult) mänedžer Peter Grant ja produtsent Jerry Wexler
Led Zeppelin umbes aastal 1969 - (vasakult istuvad) Jimmy Page, John Paul Jones, John Bonham, Robert Plant, (üleval vasakult) mänedžer Peter Grant ja produtsent Jerry Wexler Foto: WENN

Rokkbänd Whitesnake on kindel, et nad saavad kutse ühineda Led Zeppelini maailmaturneega.

Lisaks neile on sarnase sooviga esile tulnud mitmed bändid, nende hulgas näiteks The Cult ja Stone Temple Pilots, vahendab WENN.

Led Zeppelin andis taasühinemiskontserdi eelmise aasta detsembris, kuid pole tuurilemineku suhtes veel otsust langetanud.

«Jimmy Page'i telefonikõne, milles ta kutsub mu bändi neid tuuril toetama, võib tulla igal hetkel,» sõnas Whitesnake'i ninamees David Coverdale. «Kas oleksin sellega nõus? Võite kihla vedada! See tooks tõenäoliselt sisse miljardeid.»

Coverdale on ka veendunud, et Led Zeppelini kontserdid teeks pika puuga ära Rolling Stonesi pingutustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles