«Õiges valikus» sai kokku juba kolmas paar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õige valik»
«Õige valik» Foto: TV3

Kolmapäevõhtuses TV3 kohtingusaates «Õige valik» käisid osalised lõbustuspargis, salvestasid singli ning selgus uus paar.

Juba mitmendat päeva ootasid Margus ja Kai kolmandat mängijat, kelleks oli seekord 21-aastane tudeng Liina Saaremaalt.

«Margus jättis väga positiivse mulje, oli rõõmsameelne ja naerates, ei tekkinud piinlikku vaikust,» ütles Liina. Kaid üllatas, et taas tuli kolmandaks tüdruk ning märkis, et kindlati on konkurents suurenenud. Margusele jättis uustulija avatud ja sõbraliku mulje.

Esimesele kohtingule atraktsioonideparki loosis Margus kaaslaseks Liina. Kohting kulges suurepäraselt, paaril oli küllalt aega ja võimalust suhelda ning tuttavaks saada. «Temaga saab rääkida ja ta läheb minu naljadega kaasa,» kiitis Liina kaaslast. Margus arvas, et Kai ei tohi nüüd eilsetele loorberitele puhkama jääda - ta andis ju kesköise allatulekuga selgelt märku, mida arvab.

Ka teisele kohtingule valis Margus Liina ja nad juhatati helistuudiosse, kus said salvestada singli. «Veidike kartsin küll laulmist, kuna ma ei ole laulja,» muigas Liina, kes pidas positiivseks, et Margus on võimeline kõigega kaasa minema.

Kai tunnistas, et päev otsa passimist oli väga nüri ja nentis, et seekordsed kohtingud olid eelnevatega võrreldes väga lähendavad.

Marguse sõnul polnud valikut sugugi kerge langetada, kuid üks tüdruk tuli saatest välja saata - selleks osutus Liina.

Südaööl tulid nii Margus kui Kai toast välja ja neist sai seega «Õige valiku» selle suve kolmas paar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles