Pildigalerii: Algasid Madonna kontserdi ettevalmistustööd

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna, 29. juulil algasid Tallinna Lauluväljakul ettevalmistustööd MADONNA Tallinna kontserdi läbiviimiseks
Täna, 29. juulil algasid Tallinna Lauluväljakul ettevalmistustööd MADONNA Tallinna kontserdi läbiviimiseks Foto: Karli Saul
Täna, 29. juulil algasid Tallinna Lauluväljakul ettevalmistustööd MADONNA Tallinna kontserdi läbiviimiseks.

Esimesed rekkad tõid kohale lava ehitamiseks vajaliku aluspinna ja välikemmergud. Ehitati juba ka metallist turvaaedu ning peletati Lauluväljakust eemale bussidega saabunud ekskursante.

Tõsisem lava ülespanek algab homme ning kestab koos showks vajaliku heli- ja valgustehnika paigaldamisega kokku kuus päeva.

MADONNA Tallinna kontserdi jaoks vajalik lava ja tehnika ning selle paigaldamisega tegelev tehniline meeskond saabuvad Tallinna üle 70 rekka ja bussiga. Rekkad sõidavad Eesti pealinna kahes etapis.

Tänase päeva jooksul viiakse Lauluväljakul läbi ettevalmistustööd. 100 meetri laiuse, 50 meetri sügavuse ja 24 meetri kõrgusega lava koos pika lavakeele ja satelliit-lavaga ehitus algab homme. Lava paneb püsti Madonna 200-liikmeline meeskond keda aitavad üle 200 abilise Eestist. 

Popikuninganna esineb Tallinnas järgmisel teisipäeval, 4. augustil maailmaturnee «The Sticky & Sweet tour 2009» raames. Tallinna show on MADONNA ainus kontsert Baltimaades.

Vaata pildigaleriid ehitustööde esimesest etapist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles