Pidu: Andy Ward klubis Privé juba sel reedel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Andy Ward
DJ Andy Ward Foto: Club Privé
Kuu viimasel reedel, 31.juulil, hullutab rahvast klubis Privé kõikide muusikafännide rõõmuks Andy Ward isiklikult. See mees on kõigile tuntud Soul Centrali duost ning nende legendaarsest klubihümnist
«Strings of life
».

Andy Ward on üks andekamaid DJ’sid, kes suudab tantsupõrandale meelitada ka kõige laisema klubikülastaja. Andy on nii Soul Heaveni kui ka The Ministry of Sound resident-dj. Tema taktikepi järgi tantsides on võrratu pidu garanteeritud.

Andy on ka varem klubi Privé muusikafänne vaid parimate paladega kostitanud. Detsembri superseksikal Playboy peol said kõik veenduda tema headuses ning oskustes.

Andy Ward ei ole vallutanud üksnes DJ pulti vaid naudib ka enneolematut edu, edetabelite tippu kuuluva duo Soul Central liikmena, mille ta moodustab koos stuudiokaaslase Timmy Vegas’iga. 2005. aastal tõusis Soul Central edetabelite tippu singliga «Strings of Life», mis on üks klubimuusika edukaimaid remikse kunagisest Derrick May loost. Taaskord jõudis Andy karjäär uuele tasemele, mil ta muutus maailma klassi produtsendiks, mille raames on ta teinud tevet maailma hõlmavaid tuure.

Kuula & vaata:

Andy Ward Playboy peol Privés: SIIT

Andy Ward & Sofia Rubina: SIIT

Andy Ward on tour, Beijing Dec08: SIIT

Privé uksed avatakse kell 23.00 ning suletakse alles 06.00! Pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles