Ilusalong pakub aastapäeva puhul meelelahutust

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Laine tänaval asuvas ilusalongis bm Day Spa saab nautida ka massaaživanni.
Pärnus Laine tänaval asuvas ilusalongis bm Day Spa saab nautida ka massaaživanni. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval peab oma esimest aastapäeva ilusalong bm Day Spa Pärnu, mis kutsub pärnakaid endaga koos pidupäeva tähistama, pakkudes sööki-jooki, meelelahutust ja soodushindadega iluprotseduure.


“Korraldame ülelinnalise sünnipäevapeo. Loodame, et sellest tuleb lahe perepäev, kus kõigil on midagi teha,” rääkis ürituse projektijuht Heleri Lõõbas.



Aadressil Laine 4 asuva salongi hoovile on üles seatud suur telk, kus pakutakse nii süüa-juua kui soodushinnaga ilutooteid.



Lastele seab kohapeal mängunurga üles Mini Pordi mängumaa, kus lõbustavad lapsi Pipi Pikksukk, kloun Taavi ja kärbseseen Mia. Keskpäevast kella viieni toimub lastedisko.  



Laste seas loositakse välja kinkekaardid Mini Pordi mängutoas mängimiseks ja Punase torni klaasikoja külastamiseks. Kohal on kasvatajad, kes lastega tegelevad ja mängivad. Vahepeal lõbustab lapsi Punase torni juhataja Jüri Soo.



Kell 19 saab näha Jaan Kirsi eestvedamisel trummi-show’d “Kirss’N’garden”, kus Kirsi pereliikmed mängivad  trummi eri instrumentidel. Kell 21 esineb laulja ja pillimees Teet Põld. “Teedu pilli saatel saavad vanemad inimesedki jalga keerutada,” lausus Lõõbas.


Kogu päeva vältel mängivad kohapeal muusikat ööklubi Mirage DJd. Südaöö paiku jätkub üritus ööklubis Mirage aastapäeva järelpeoga “Inglitel on sünnipäev”, külastajate vahel loositakse välja kinkekaarte.



Et peole on palju tulijaid, soovitab Lõõbas end iluteenustele eelnevalt registreerida telefonil 447 1605.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles