AC/DC laulja urineeris Sputniku peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC/DC solist Brian Johnson
AC/DC solist Brian Johnson Foto: AFP / Scanpix

Legendaarse rokkansambli AC/DC solist Brian Johnson riskis kord endise Venemaa presidendi Boriss Jeltsini vihaga – nimelt urineeris mees kogemata Moskvas Sputniku sattelliidi peale.

Rokkarid andsid 1991. aastal Moskvas kontserdi, kuna Jeltsin lubas oma noortele toetajatele, et korraldab neile tänutäheks rokk-kontserdi, kuid see oleks võinud üsna häbiväärselt lõppeda pärast seda, kui Johnson laoruumis olnud hinnatud satelliidi peale pissis, vahendab WENN.

«Me esinesime ühel Moskva suurel lennuväljal silma järgi umbes miljonile inimesele, keda valvas umbes 30 000 relvastatud valvurit. Väljas oli juba päris pime ja mu põis oli lõhkemas. Ma läksin välja ja seal oli betoonist alusplaat ja ma seisin seal häda tehes, kui äkki kaks valvurit endast täiesti välja läksid,» ütles Brian Johnson.

«Seejärel saabus tõlk ja seletas mulle, et ma olin just kusnud Sputniku peale! See oli lihtsalt mingi musta värvi kera. Ma ei saanud aru, millega tegu on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles