«Naabrist parem» Kaur ja Annamaria: me ei ole käega löönud!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annamaria ja Kaur
Annamaria ja Kaur Foto: TV3

Täna hommikul SL Õhtulehes ilmunud artiklile, nagu oleks Kaur ja Annamaria juba peaaegu loobunud saates osalemisest, vastavad noored ise, et kõik on veel kontrolli all.



«Päris karm olukord on, kuid saame siiski kõik valmis. Tahtsin töölt puhkust võtta, olen järjest tööd rabanud juba aastakese, kuid kahjuks seda ei võimaldata,» jutustas Annamaria Elu24.ee’le.



«Oleme jah, ainus paar, kes mõlemad täiskohaga tööl käivad. Jõuame ehitada ainult õhtuti. Kuid kindlasti ei ole me käega löönud ning saame oma asjad joonde,» lisas Kaur positiivsel toonil.



«Palju inimesi on meile appi ka tulnud, näiteks firma artcenter.ee, kellelt saime toreda liblika oma vannituppa. Nende mehed aitavad meil tapeeti panna. Indrek Lillepuu OÜst Tekkaproof  aitab vannituba teha jne,» rääkis Annamaria.




Kuidas suhtuvad olukorda saate teised osalised?

«Noh mõned ikka küsivad, et kas jõuate ikka valmis, aga mine sa tea, kas kahjurõõmust või mitte... Kõige paremini suhtuvad Kertu ja Krister. Krister aitas meil isegi ükspäev kardinapuud üles panna. Nendega saab ikka rõõme ja muresid jagatud. Ja üleeile küsis isegi Maie isa, kas jõuame ikka valmis,» pajatas Annamaria.




Krister

: «Meil on pigem kaastunne nende vastu. Kui aus olla, siis on jäänud mulje, et meie pere ja Kauri pere on kõige rohkem raskustes

deadline

’idega, kõik jääb aja puuduse tõttu viimasele minutile.»



Paul-Gunnar

: «Meie saame niikuinii kiiremini ja paremini, sest meil on valmis kõik. Aga nad on toredad, sümpaatsed ja armsad ning tõsiselt kahju, et nad niimoodi on jänni jäänud omadega. Eks see on selles ka kinni, et käivad tööl ja neil on vähem aega.


Aga samas, kui nad kandideerisid siia saatesse, siis mainiti et läheb väga tihedaks ja kiireks. Jutt käib ikkagi unistuste kodust ja selle nimel tuleb pingutada kõvasti.»



Maie

: «Kahjurõõmsad kindlasti ei ole, teame ju isegi, kui raske see on. Eks loodame ikka, et nad saavad valmis. Ei taha, et keegi välja langeks, see muudaks kogu saadet. Kaur ja Annamaria on nii armsad, kuigi nad võiksid olla veidike konkreetsemad. Aga nad on sellised romantilised. Loodan siiski, et nad jõuavad kõik valmis!»



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles