Liilit Kirss abiellus!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liilit Kirsi libapulm-sünnipäev, Upup'is 8. mail 2008
Liilit Kirsi libapulm-sünnipäev, Upup'is 8. mail 2008 Foto: Maria Vahuri

Nali!!!

Täpselt sellise vingerpussi mängis seltskonnahing, missi-emme ja Naistelehe kolumnist Liilit Kirss oma külalistele.

Nimelt saatis neiu Kirss nädala alguses kõikidele sõpradele-tuttavatele pulmakutse, millel mainis, et elu on täis üllatusi ning tema on nüüd otsustanud abielusadamasse purjetada.

Registreerimine toimuvat 8. mail Õnnepalees pereringis ja suur pidu UpUp lounge'is. Viimasesse oligi eile õhtul kogunenud paarsada inimest, kes hinge kinni pidades Liilitit ootasid.

 

Pulmaisa «Baari» Madis Rästas hoolitses esimese tunni jooksul külaliste eest ise ning iga natukese aja tagant jutustas, kus pruutpaar nüüd asub. Küll limusiinisõidul ja siis jälle Russalka juures neiupõlvenime uputamas.

 

Lõpuks sõitis UpUp'i ette limusiin, millest väljusid esimesena saate «Unelmate pulm» osalejad Kairi ja Ardo ning veel palju erinevaid paarikesi. Lõpuks astus autost välja ka Liilit kena meesmodell Greni käevangus. Liiliti loori hoidis meikar Kaia Triisa.

 

Muigvel külaliste pilkudele vastas Liilit lühikese kõnega. Kõigepealt vabandas ta kõigi ees, kellele ta pulmakutsega oli traumat valmistanud ja ütles, et ta abiellub lähema 75 aasta jooksul kindlasti.

 

Seejärel palus ta kõikidel külalistel oma 25. sünnipäeva pidu nautida ning asus ise õnnitlusi vastu võtma.

 

Külalised nautisid märjukese kõrvale kiluleiba ja puuvilju ning pärast keskööd lõigati lahti ka pulmatordiks maskeerunud sünnipäevatort. Muidugi viskas õhtu kangelanna üle õla ka pruudikimbu, mille püüdsid kinni Liiliti sõbranna Keit ja Charlene Rennit.

 

Külaliste hulgas olid veel Bedwettersi poisid, eelmise aasta «Superstaari» osaleja Rivo Kingi, Cosmopolitani peatoimetaja Merle Liivak, laulja Tanel Padar, poliitik Ken Koort, fotograaf Laura Kallasvee, räppar Genka, reporter Carola Madis, ärinaine Margit Hakomaa, Slide Fifty kitarrist Robert Vaigla, saatejuht Toomas Luhats, Buduaar.ee peatoimetaja Merlyn Uusküla ja paljud teised.

 

Lõbus tants ja trall kestis varahommikuni. Kiika pilte galeriist!

Samuti vaata reporter.ee videot Liiliti peost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles