Pidu: päikese-lounge Varblane kutsub akustilise muusika õhtule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikutoolil eputav varblane
Kohvikutoolil eputav varblane Foto: Merike Rekor.
Soojade suveilmade juurde kuulub hea seltskond, külmad joogid, maitsvad söögid ning parim muusika. Sel neljapäeval, 30. juulil, pakub kollektiiv Eimel & Sõbrad
Harjumäel
päikese-lounge´is Varblane  mõnusa akustilise muusikalise elamuse. Õhtu algus on kell 20.00 ning piletiraha ei küsita.

Sõpruskonda kuuluvad Eimel Kaljulaid, Sulliwan ja Vahur Vessart. Meelelahutuslik õhtupoolik koosneb akustilisest rock-muusikast, esitatakse lugusid nii Eimeli äsja ilmunud plaadilt «Väikesed jumalad » kui lisaks Sulliwani ja teiste surematute meistrite teoseid.

«Plaan oma plaadist on keerelnud peas juba aastaid. Siit võib leida nii rokki, bluesi, ballaadi, kui mida iganes värki. Neljapäeval kuuldav on kõik aga akustilises võtmes, » lubab Eimel.

Eesti ühe parima trummari Eimeli esimene avaldatud sooloplaat «Väikesed jumalad » sisaldab kahteteist laulu, mille kallal on Eimel ja kitarrist Toomas Kengsepp vaeva näinud kuus kuud.

Päikese-lounge Varblane on selle suve populaarseim suve-lounge, kus oma kohal parimad söögid alates grillist lõpetades sushiga, värvilised kokteilid ning sangria, mõnusad vesipiibud ning meeleolukas muusika. Lounge on avatud iga päev 10-01.

Varblase päikese-lounge'is võimalik ka laudu broneerida tel 56 256 444

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles