Fielder-Civil: uskusin, et Winehouse sureb mu käte vahel

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil.
Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil. Foto: Getty Images / AFP / Scanpix
Briti lauljanna Amy Winehouse’i endine abikaasa Blake Fielder-Civil väidab, et päästis naise kahe aasta eest surmasuust.

Fielder-Civili väitel kaotas ta ekskaasa 2007. aasta suvel heroiini ja kokaiini üledoosi tõttu teadvuse, kirjutab Digitalspy.

Mehe sõnul tegi ta Winehouse’ile suust-suhu hingamist ja seejärel viidi lauljanna kiirabiga haiglasse.

«Istusime voodil ja ajasime juttu,» meenutas Fielder-Civil. «Ta pilk muutus tühjaks ja tal tuli hoog peale. Ta libises nii kähku põrandale, et ma ei jõudnud teda peatada. Läksin paanikasse ega teadnud, kuidas teda aidata.»

«Olin sel hetkel ka ise pilves. Teadsin, et on oluline, et takistaksin lämbumist, seega pöörasin ta külili ja panin ta taastumisasendisse,» meenutas mees.

«Siis tõmbasin ta keele suust välja, et ta seda ei hammustaks. Tal oli õudne ilme – nii kahvatu ja hirmunud,» kirjeldas Fielder-Civil.

«Arvasin, et ta sureb mu käte vahel. Hoog muudkui jätkus, kuni ta äkki teadvuse kaotas ja hingamast lakkas. Olin kindel, et ta sureb sealsamas mu silme all,» meenutas lauljanna ekskaasa.

«Suutsin kuidagimoodi ta suu avada ja talle kurku hingata. Siis hakkas ta köhima ja ma nägin, et ta rind tõusis. Tihkusin ikka veel nutta ja olin paanikas, aga tundsin tohutu kergendust, et ta elus oli,» lõpetas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles