Pidu: «Augusti suvetripis» sai rolli Rutti Mänd

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Augusti Suvetrip" - neljapäeval, 23.juulil otsiti klubis Privé rahva seast julgeid ja ilusaid, kes oleksid nõus osalema lõbusas suvefilmis
"Augusti Suvetrip" - neljapäeval, 23.juulil otsiti klubis Privé rahva seast julgeid ja ilusaid, kes oleksid nõus osalema lõbusas suvefilmis Foto: Indrek Galetin
Peagi valmivasse suvekomöödiasse «Augusti suvetrip» otsiti eelmisel nädalal hoogsalt üht osatäitjat ka rahva seast. Neljapäeval korraldati sel puhul Club Privés suurejooneline casting. Õnnelikuks väljavalituks osutus Rutti Mänd.

Kohale tuli palju toredaid ja lõbusaid inimesi. Lõppvooru pääsesid 13 inimest, kelle seast valiti seitse finalisti. Finalistide seast valiti omakorda kolm parimat. Ürituse žüriis olid Mari-Leen Kaselaan, Koit Toome ja üllatuskülalisena mustkunstnik Charlekas.

«Õhtujuhi rolli pidi täitma Lauri Pedaja, kuid tema kahjuks kohale ei jõudnudki. Lauri õde sattus nimelt samal õhtul autoavariisse ning Lauri pidi talle appi tõttama,» selgitas castingu korraldaja Aldur Anier.
«Õnneks sai tänu krapsakale žüriile õhtu siiski suurepäraselt läbi viidud.»

1. koha võitis Rutti Mänd, kes sai rolli filmis «Augusti suvetrip».

2. koha võitis Vahur Agar, kes džentelmenina loovutas oma auhinna neljandale kohale ehk naisterahvale, kelle nimeks Katrin Leetmaa. Auhinnaks on fotosessioon Indrek Galetiniga.

3. koha võitis Paula Viidu, keda ootab ees õhtusöök ilusmees Risto Kasega.

Lühidalt filmist:

Tegu on kodumaise «American-pie» stiilis komöödiaga, mille nimeks «Augusti suvetrip» ja kus viis sõpra sõidavad suvepealinna Pärnusse suvest viimast võtma.

Keerulistes ja naljakates situatsioonides seiklevatel sõpradel pole õrna aimugi, et just see retk saab olema nende jaoks üks elu vingemaid seiklusi. Film on lõbus, värviline ja mõeldud noorte vabameelsete inimeste naerutamiseks.

Osades teevad kaasa Lauri Pedaja, Printsessi-Maarjan aka Maarjan Pärn, Erich Krieger, Jan Uuspõld, Artur Veeroja, Mart Sergo, Priit Pikkas, Vaido Neigaus, Tõehetke-Lilit, jt.

Lisainfot leiad filmi kohta: www.suvetrip.com

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles