Heather Mills: mina pole kellelegi vähisurma soovinud!

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Mills
Heather Mills Foto: SIPA / SCANPIX
Briti muusiku Paul McCartney skandaalne eksabikaasa Heather Mills väidab, et talle omistatud lause, nagu oleksid vähihaiged oma saatuse ära teeninud, on ajakirjanike väljamõeldis.

Vähiteemalise kommentaariga seotud meediakära sai alguse intervjuust, mille Mills Briti ajalehele The Observer andis, kirjutab Digitalspy.

«Tõde tõuseb lõpuks alati pinnale,» kirjutas The Observer Millsi tsiteerides. «Keegi ei pääse neid asju tehes puhtalt. Mõned ajakirjanikud on kohutavaid asju kirjutanud ja siis on neil tekkinud vähk või kasvaja või nad on ära surnud.»

«Ja nende jaoks on see jube, aga nad on tõeliselt kurje asju teinud. Olen sügavalt veendunud, et asjad tulevad ringiga meile tagasi,» olevat Mills ajakirjanikule rääkinud.

Nüüd süüdistab naine ajalehte selles, et talle pandi suhu sõnu, mida ta polevat öelnud. Mitmete heategevusorganisatsioonidega seotud Millsi sõnul ei räägiks ta tõsistest haigustest kunagi sellisel toonil.

«Arvestades, et mu parim sõber suri rinnavähki, ei suuda ma uskuda, et keegi võiks uskuda neid lollakaid niinimetatud ajakirjanikke, kes sellist juttu ajavad!» pahandas naine suhtlusportaalis Twitter.

Mills lisas, et pole mitte kunagi lootnud, et keegi vähki sureks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles