Udupasun ja Jaan Tätte kuuluvad kokku nagu Bob Marley ja The Wailers

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Udupasun leidis Jaan Tättega ühise hingamise.
Ansambel Udupasun leidis Jaan Tättega ühise hingamise. Foto: Silver Sepp

Ansambli Udupasun liige Silver Sepp, mis ansambliga on tegu ja mis viis teid kokku Jaan Tättega?




Eelmisel suvel otsustasime koos koreograaf Triin Reemaniga sõpradele muusikali teha. Kuulasime salvestusi ja leidsime ühe Tätte muusikat matkiva pala. Siis mõtlesimegi, et teeks muusikali Jaan Tättest. Täpsemalt sellest, kuidas Margit ja Jaan Tätte Vilsandile jõuavad, aga läbi nüüdisaegse prisma.



See kukkus välja päris hea – oli tehniliselt hästi lahendatud ja meeldis ka sõpradele. Triin Reemani tädi aga on Anne Ree­man ja nemad käivad linnateatriga suviti Jaani juures puhkamas. Nad leidsid, et võtaks meid külakostina kaasa.



 Jaanil polnud muidugi aimugi, mis saama hakkab, ja muusikal oli talle suureks üllatuseks. Nii me tuttavaks saimegi – käisime koos saunas ja sõbrunesime paar päeva. Mäletan, et ma veel mõtlesin, et huvitav, kuidas Jaan edasi läheb ja kas ta oma muusikalist poolt veidi muuta ei taha. Paari kuu pärast võttis Jaan minuga ise ühendust ja nii ta läks. Ma arvan, et Jaan Tätte ja Udupasun käivad kokku nagu Bob Marley ja The Wailers. Ilma Bob Marleyta ikka ei ole õiget The Wailersit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles