Edelaraudtee paneb Madonna kontserdi ajaks käiku lisarongid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Ööl vastu 5. augustit sõidavad Madonna kontserdi külastajate rõõmuks Tartu ja Viljandi liinil öised ekspressrongid.

Edelaraudtee müügijuht Annemari Oherd ütles, et Tallinnasse on oodata väga palju inimesi erinevatest Eestimaa paikadest.


«Selleks, et kontserdielamust ei rikuks meelepaha parkimiskoha puudumise üle, mure ühistranspordi pärast või öömaja kõrge hind, paneb Edelaraudtee käiku öised ekspressid Tartusse ja Viljandisse,» rääkis Oherd.


Rong Viljandisse väljub 5. augustil kell 1:40 ning peatub Sakus, Kohilas, Raplas, Türil ja Võhmas. Viljandisse saabub öine ekspress kell 3:57.


Tallinn-Viljandi pilet maksab 100 krooni.


Rong Tartusse väljub 5. augustil kell 1:30 ning peatub Ülemistel, Tapal, Tamsalus ja Jõgeval. Tartusse jõuab rong varahommikul kell 04:04. Tallinn-Tartu pilet maksab 130 krooni.


Öiste ekspressidena on käigus Tallinn-Tartu ja Tallinn-Viljandi kiirrongikoosseisud, reisijaid teenindavad ka baarvagunid. Öiste ekspresside erihind on kõigile üks, sõidusoodustused ja kuupiletid ei kehti.


Piletite eelmüük öistele ekspressidele on juba alanud, piletid on saadaval Edelaraudtee kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles