Kimberly Wyatt: Scherzinger saab liiga palju tähelepanu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussycat Dolls - Nicole Scherzinger
Pussycat Dolls - Nicole Scherzinger Foto: WENN.com
Ansambli Pussycat Dolls liige Kimberly Wyatt kommenteeris lõpuks kuulujutte, nagu oleks tüdrukuteansambel lagunemas.

Naise sõnul on bändisiseste erimeelsuste põhjuseks see, et ansambliga tegelevad muusikaärimehed tõstavad pidevalt esile Pussycat Dollsi üht liiget, kelleks on Nicole Scherzinger, kirjutab Wenn.

See, et ansambli kahe viimase singli esitajaks oli märgitud The Pussycat Dolls koos Nicole Scherzingeriga, on tekitanud kõmu, nagu kavatseks Scherzinger peagi soolokarjääri alustada ja bändi hüljata.

Juttudele andis hoogu juurde ka see, et bändiliige Melody Thornton selle aasta algul ühe kontserdi ajal Scherzingeri avalikult kritiseeris.

Nüüd tunnistas Wyatt, et ühe lauljatari pidev esiletoomine teeb teistele bändiliikmetele tõepoolest tuska.

«See on tõsi – fookus on alati Nicole’i peal olnud ja vahel on seda raske taluda,» rääkis lauljanna. «See ansambel loodi kindlale alusele. Nad teadsid täpselt, mida tahtsid ja Nicole asetati tähelepanu keskpunkti.»

«Igas videos ja lavaliikumises, mis me teinud oleme, on Nicole meie juht olnud,» jätkas Wyatt. «Ma ei saanud videotes nii olla, nagu ma tahtsin ja mind ei näidatud nii, nagu lootsin. Samamoodi käis asi ka kõigi teiste tüdrukutega.

«Mina ei langeta ühtegi otsust. Olen bändiliige ja saan oma arvamust mingi piirini välja öelda, aga lõppude lõpuks on see äri ja köögis, kust Pussycat Dollsi juhitakse, toimetab mitu kokka,» ohkas lauljanna lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles