Superstaari Jana on veel igavam kui Norman

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" salvestus Tartu Vanemuises 27. aprillil 2008
"Eesti otsib superstaari" salvestus Tartu Vanemuises 27. aprillil 2008 Foto: Jack Christal

Alles eile haigutasime

Superstaari-Normani

surmigavaid vastuseid lugedes. Täna üllatab meid aga

Superstaari-Jana

, kelle mõttevälgatusi, ausalt öeldes, ei viitsi isegi lõpuni lugeda. Mis on juhtunud? Miks selle aasta staarihakatised nii tuhmid on?

Buduaar.ee poolt sihikule võetud populaarse saatesarja «Eesti otsib superstaari» finalist Jana Kaselti , tapvalt igavaid vastuseid lugedes, ärge palun siis tukkuma jääge.

Mis on Sinu isiklik arvamus sellest üldlevinud ingliskeelsest väljendist «There is no such thing as bad publicity» (ehk siis, et halba reklaami pole olemas)
Arvan, et mõne inimese jaoks on see tõesti nii. Kuid endale, oma karjääri alguses ma sellist reklaami ei sooviks.

Paljud avaliku elu tegelased Eestis väidavad tagasihoidlikult, et Eestis pole staare, et on tuntud inimesed. Mis Sina arvad, kas Eestis on staare? Kes on «staar» Sinu mõistes?
Olen selle väitega põhimõtteliselt nõus. Eesti on väike riik. Tõelised staarid on need inimesed, kes on teinud meie riigi tuntuks suurele maailmale. Näiteks laulja Georg Ots, helilooja Arvo Pärt, dirigent Eri Klas.

Palun nimeta oma äranägemise järgi 7 tähtsamat asja, mida inimene peaks kindlasti elu jooksul kogema-tegema.
See on iga inimese jaoks individuaalne. Eneseteostus on väga tähtis. Igaüks peaks endale selgeks tegema, mida ta elust tahab ja kuidas ta selleni jõuab.

Millised oleksid 7 tööpakkumist, mida Sa tagasi ei lükkaks?
Mis need ka poleks, sooviksin laulmisega ja tantsimisega edasi tegeleda.

Millised oleksid Sinu 7 soovitust vaba aja veetmiseks?
laulda, tantsida, matkata, kala püüda, saunas leilitada, lugeda, rannaliival päevitada

Nimeta palun 7 asja, mida Sa endale ihkaksid osta, aga pole veel mingil põhjusel ostnud? Sülearvuti Sony VAIO T-150 (30 000.-), lameekraaniga telekas Toshiba REGZA 42 (20 000.-), hea auto, näiteks Bentley.

Palun nimeta 7 oma lemmik meigi- või hooldustoodet?šampoon ja palsam firmalt TONY & GUY, ripsmetušš ja meigieemaldusvahendid firmalt LANCOME, lauvärvid ja huulepulgad firmalt CHRISTIAN DIOR, parfüüm firmalt LANCOME.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles