Maidla päeval ajab staar staari taga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maidla mõis.
Maidla mõis. Foto: Internet

X Maidla valla päeval kohaliku mõisa pargis tagavad mitmesugused üritused, esinejad ja tegus päevajuht põneva äraolemise terveks päevaks, kirjutab

Põhjarannik

.



Kuigi valla päeva avarongkäik algab täpselt laupäeva keskpäeval, on põhjust mõisa parki külastada juba kell 9, mil seal avatakse käsitöömeistrite laat. Laadalt tasub otsida kõige erisugusemaid käsitöötooteid pitsist puitmööblini, kaelaehetest sepisteni.

"Laadal on kohal ka sepp, kelle käsitööoskused tänapäeva inimesele päris eksootilised võivad paista. Ka lubas sepp Maidla päeva raha vermida," ütles Maidla valla kultuurinõunik Gerri Alamets. "Hilpe Made in China meil müügil pole, küll aga kõike, mis kauni maakoha ja mõisaatmosfääriga sobib."

Kohalikele taidlejatele lisaks astuvad päeva jooksul üles käesoleva aasta meesartisti tiitlit kandev Toomas Anni, Dave Benton koos oma bändiga, Ivetta Trio (koosseisus Ivetta Kadakas, Sven Himma ja Nikolai Tšentropov) ja Marek Sadam ühes N-Euroga. Päeva juhib Heinar Juuse.

X Maidla valla päeva lõpetavad ilutulestik ja varajaste hommikutundideni kestev öödisko, kus plaati keerutab Imre Mihhailov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles