Marcia Cross hoiatab nahavähi eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcia Cross
Marcia Cross Foto: Reuters / Scanpix

Menusarja «Meeleheitel koduperenaised» üks staare Marcia Cross tegutseb nahavähist teavitavas organisatsioonis ja soovitab inimestel võimalikult vähe päikese käes viibida.

Teavitamisgrupiga Skin Cancer Takes Friends liitunud staar sõnas, et ilma kaitsekreemita ei tasuks päikese kätte minna ja päevitajad peaksid käima regulaarselt arstlikus kontrollis, kirjutab Wenn.

 

Cross jätkas, et tema perekonnas on esinenud liigsest päikesekummardamisest tingitud nahavähki.

 

«Ma ei ole päikesekummardaja ja soovitan seda ka teistele. Päikesenautijad aga peaksid endale isikliku dermatoloogi otsima ning ennast regulaarselt üle vaadata lasta. Nahavähk on haigus, mis on surmav,» lausus staar.

 

Näitlejanna kinnitusel on ka ta abikaasa Tom Mahoney hakanud enda eest paremini hoolt kandma.

 «Pidin Tomi enne lausa manguma, et ta enda nahka kontrollida laseks. Arst leidis ta põselt mingi kahtlase pruuni pleki, kuid see ei osutunud siiski vähiks. Pärast seda juhtumit hoolitseb ta enda eest ja enne päikese kätte minekut paneb alati kreemi peale,» nentis näitlejanna.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles