Kihlis selgitatakse Balti meistreid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sel laupäeval ja pühapäeval Kihli krossirajal toimuv Eesti meistrivõistluste etapp on kuuele masinaklassile ka Baltimaade meistrivõistluseks.

Türi auto-motoklubi juhatuse esimehe Heino Aavasalu teadmist mööda pole Eestis viimase 15 aasta jooksul Baltimaade meistreid selgitatud. «Tavaliselt on see võistlus toimunud ikkagi kuskil Lätis,» lisas ta. «Seevastu on ühe Eesti meistrivõistluste etapi toimumine Kihli krossirajal saanud juba tavapäraseks.»
Mõlemal võistluspäeval selgitatakse parimad viies masinaklassis ning lisaks teevad Balti meistrivõistluste arvestuses kaasa laupäeval 65ccc, 85ccc ja Seenioride klassid ning pühapäeval Soolo Open (MX1+MX2), Quadracerite ja külgvankrite klassid.

Kuigi võistlustele kirjapanek on veel käimas, lootis Aavasalu kahel päeva peale stardis näha 200 sõitja ringis. «Enamikus masinaklassides peaksid olema esindatud ka kohalikud sõitjad,» lisas ta.
Võistluste ettevalmistused on Aavasalu hinnangul läinud plaanipäraselt ning töödega ollakse isegi ajagraafikust ees.
Pealtvaatajatel soovitas ta mõlemal päeval kohale tulla kell 12, siis toimuvad esimesed võistlussõidud. «Autasustamine ja võistluspäeva lõpetamine peaks mõlemal päeval toimuma nii kella 17 paiku.» (JT)

TEAVE
Eesti meistrivõistluste etapp Kihli krossirajal
Laupäev, 25. juuli
Kavas on 50ccc, 65ccc, 85ccc, Mini MX, Seenioride võistlussõidud.
Pühapäev, 26. juuli
Kavas on Soolo Open (MX2, MX1), Quad 100, Quad 200, Quadracerite, külgvankrite võistlussõidud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles