5 lihtsat seksinippi suhte üleskütmiseks!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nahast aluspesu
Nahast aluspesu Foto: Reuters / Scanpix

Paarid, kes juba pikemat aega koos olnud, kurdavad tihtipeale, et seks on muutunud igavaks ja üksluiseks, pajatab naisteportaal Eeva.ee

Rutiinsuse vältimiseks haaratakse suures hädas keegi kolmas voodisse või vahetatakse lausa partnereid.

Kuid alati ei pea kohe nii äärmuslikke viise kasutama. On ka teisi mooduseid, kuidas seksi taas põnevamaks muuta. Nii õpetab näietks suhtlusportaal Eeva.ee oma lugejaid kasutama viit imelihtsat seksinippi.

Ründa pesupoodi!
Uut ja seksikat pesu peetakse kõige esmaseks vahendiks, kuidas argipäeva taas särtsu tuua. Kui oled harjunud kandma stringe, osta seekord hoopis mõned pitsilised bokserid ning kui oled harjunud kandma tangasid, vali endale napid stringid, milles kodus hea keerutada. Veeda terve õhtu kandes ainult oma uut pesu ning Su mees ei jää kindlasti külmaks. Kuum õhtu on garanteeritud!

Kao magamistoast välja!
Usu, voodi pole sugugi ainus koht, kus meelalt mürada saab. Katsetage vahelduseks ka elutoa diivanit või tehke seda hoopis autos mõnel kuuvalgel ööl. Suvine järvekallas kõlab ka väga ahvatlevalt. Kohti on palju, millest te seni ainult unistanud olete. Nüüd on aeg oma fantaasiad teoks teha!

Uups, käerauad!
Käerauad on lõbus leiutis. Kui te seni neid veel kasutanud pole, siis oleks viimane aeg seda teha. Ahelda oma partner voodi külge ning naudi võimu, mis Sulle antud on. Silita teda sulgedega, jahuta jääkuubikutega ning tee kõike muud, millest seni vaid mõelnud oled.

Ekskursioon sekspoodi!
Kui seks on muutunud igavaks, tasuks kindlasti külastada sekspoodi, sest peale käeraudade, müüakse seal veel muudki põnevat. Näiteks võiks katsetada igatsorti peeniserõngaid, mis on kasulikud mõlemale poolele: naistele erutavaks toimeks ja meestele erektsiooni pikendamiseks.

Samas saab poest osta ka pornograafilisi videofilme, mis seksile kindlasti erutavaks eelmänguks. Aga võib-olla otsustad osta hoopis mõne põneva kostüümikese. Igal juhul tasub külaskäik end igati ära.

Hangi vibraator!
Vibraator pole vaid selleks, et naine ennast avastada võiks ning ise ennast rahuldada saaks. Vibraatorit võib kaasata ka seksmängudesse oma mehega. Miski pole ühele mehele erutavam vaatepildist, kuidas ta tiigriks muutunud naine ise ennast rahuldab. Olles juba piisavalt erutatud, tehke sellest üks unustamatu öö.

Striptiis!
Iga mees on kunagi vaimusilmas ette kujutanud, kuidas ta naine talle striptiisi teeb. Miks siis mitte seda oma mehe peal katsetada? Kui arvad, et oled koba ning häbened, osta endale mõni video, kus striptiisi tegemist õppida saad.

Heaks praktikaks on ka strippaeroobika, mille koolitusi viivad läbi näiteks meie kohalikud kaunitarid Katrin Väli ja Trinity. Õpid koos nendega oma keha armastama ning peale seda pole enam ükski privaatetendus keeruline. Sinu mees hindab neid jõupingutusi kindlasti vääriliselt!

Nippe, kuidas seksi põnevamaks muuta, on miljoneid. Ehk on Sul endalgi miskit vallatut juba pikemat aega mõtteis mõlkunud?

Jaga oma põnevaid ideid meiega. Võib-olla aitab see mõne häbelikuma elus uue lehekülje pöörata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles