50 Cent ei pea Kanye Westi endaga võrdseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50 Cent
50 Cent Foto: Reuters / Scanpix

50 Cent valas hiljutises usutluses tema ja konkureeriva räppari Kanye Westi vahelises sõnasõjas taas õli tulle, nimetades teda ebaoluliseks, vahendab entertainmentwise.com.

Mõlemad muusikud annavad 10.septembril Suurbritannias ning 11.septembril USAs välja oma uusima albumi ning hiljuti telekanalile MTV antud intervjuus ütles 50 Cent, et tema ja West ei ole võrreldavad, sest tema on «boss» ja West kõigest «töömesilane».

«Vaadake, kuidas te minuga räägite, justnagu Kanye West oleks minuga hetkel võrdne,» ohkas räppar MTV kaamerate ees.

«See on sama hea kui mina võrdleksin ennast Michael Jacksoniga. «Thriller» müüs 30 miljonit koopiat, aga minu edukaim album ainult 12, kas te saate aru mida ma mõtlen?» jätkas mees.

«Ärge sattuge haibi ohvriks. Minul on õiged plaadid ja me istume teiega siin samamoodi ka järgmisel korral. Võib-olla saadetakse mind järgmisel korral parematele jahimaadele, aga praegu kavatsen ma püsima jääda ja oma plaati müüa – ja see jõuab 11.septembril esikohale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles