Kas meeste ja naiste vaheline sõprus on võimalik?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meesteka» avapidu Venus Club-is 30.04.08
«Meesteka» avapidu Venus Club-is 30.04.08 Foto: Maria Vahuri

Suhtlusportaali Eeva.ee külastajad arutasid hiljuti teemal, kas mehe ja naise vaheline sõprus on võimalik või mitte ning kas mingil hetkel võib siiski tekkida ühepoolne armastus.

 

Pooled külastajatest leidsid, et naise ja mehe vahel pole sõprust mitte mingil juhul olemas, sest mehed ei vali sõbrannat ainult iseloomu, vaid ka välimuse järgi ning seetõttu võib mingi hetkel aset leida ka armumine ning sõprussuhtest kaugemale minek.

Tsiteerides üht kommenteerijat: «Usun samuti, et selline asi pole võimalik, kuna on natuke kahtlane, et mehe ja naise vahel ei eksisteeri, isegi mitte natuke, seksuaalset tõmmet või meeldimist. Arvan, et sellisel juhul see sõprus lõpuks hääbuks ning üks või teine osapool leiaks endale kellegi teise. Võid ju küll inimesega pinnapealselt suhelda, kuid see pole ju mingi sõprus.»

Teine pool külastajatest on aga arvamusel, et kindlasti võivad mees ja naine olla omavahel kõigest sõbrad ning sõprusest ei pea alati ilmtingimata tundeid tekkima.

Tsiteerides üht teist kasutajat : «Mul on mõned väga head meessoost sõbrad, keda ma läbi ja lõhki tunnen ning kes moodustavad väga olulise osa minu elust just sõbrana. Muidugi tutvuse alguses oli natuke ka romantilisi hetki, aga nendest ei kujunenud midagi ja nüüd oleme 100% ainult sõbrad. Üldse arvan, et mehed on sõbrana palju paremad kui naised»

Mida arvad asjast Sina? Kas naise ja mehe vaheline siiras sõprus on võimalik või mitte?

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles