Liis Lass hakkab taas ajakirjanikuks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Miss ja ilmatüdruk Liis Lass, kes mõned aastad tagasi kirjutas kolumni «More or less Liis Lass» ajakirja Just! veergudel, on tagasi ajakirjandusmaailmas.



Nimelt on neiu Lassil isiklik rubriik kord kuus ilmuvas uues meesteajakirjas «Meestekas».



Kas Just!-i kolumni kunagised fännid leiavad «Meesteka» leheküljelt nüüd midagi samasugust? «Autor on sama ehk siis kindlasti on seal ka väga sarnast. Aga tegelikult on ta teistmoodi, kuna kirjutan teadlikult meestele, Just!-is üritasin haarata võimalikult suurt audientsi,» kommenteeris Liis Elu24.ee’le.



«Kuna ajakirja tegijad on peamiselt mehed, üritan maskuliinset poolt tasakaalustada,» sõnas Lass, lisades, et tema uus kolumn kujuneb kindlasti palju otsekohesemaks kui vana.



«Üritan peegeldada nii enda kui ka naisüldsuse arvamust. Ja kuna minu arvamus võib üldsusest totaalselt erineda, oleks lõpptulemus üsnagi konfliktne,» pajatas Liis.



«Võimalik, et see rubriik kujunebki selliseks, et esimene pool artiklist on minu isiklik arvamus ja teine pool on minu kui ühiskonnas elava naise arvamus,» sõnas Lass lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles