Vaskrääma ja Silla peavad külapäevi

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seljametsa muuseumi juhataja Laine Järvemäe räägib laupäeval Vaskrääma ajaloolistest esemetest, mida aegade jooksul on Vaskrääma elanikud annetanud Seljametsa muuseumile.
Seljametsa muuseumi juhataja Laine Järvemäe räägib laupäeval Vaskrääma ajaloolistest esemetest, mida aegade jooksul on Vaskrääma elanikud annetanud Seljametsa muuseumile. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Paikuse valla Vaskrääma rahvas peab 25. juulil ja Silla küla 30. juulil külapäeva.

Arvult kaheteistkümnendale Vaskrääma külapäevale kaugemalt tuleva rahva võtab vallabuss peale laupäeval kell 11.30 kollase toidupoe juurest ja külaväljakul heisatakse külalipp keskpäeval.

Seljametsa muuseumi juhataja Laine Järvemäe räägib Vaskrääma ajaloolistest esemetest, mida aegade jooksul on Vaskrääma elanikud annetanud Seljametsa muuseumile.

Nii lastele kui suurtele toimuvad lustakad võistlused ja on avatud meisterdamiskoda, valmib ühine siidimaal ja iga soovija saab maalida endale siidist taskurätiku. Muusikat teeb ansambel Rahamassin.

Silla küla päev algab 30. juulil kell 18 Reiu puhkekeskuses. Sealgi toimuvad võistlused nii väikestele kui suurtele ning selle aasta konkursiks on foto Silla külast. Mõlemale külapäevale tasub kaasa võtta oma piknikukorv. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles