Jacksoni lastest pereansamblit ei saa

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jacksoni lapsed (vasakult:) Paris Michael Katherine Jackson, Prince Michael Jackson II ja Prince Michael Jackson I
Michael Jacksoni lapsed (vasakult:) Paris Michael Katherine Jackson, Prince Michael Jackson II ja Prince Michael Jackson I Foto: GABRIEL BOUYS/AFP
Poplaulja Michael Jacksoni isa Joe eitas kuuldusi, nagu oleks tal kavas pojalastest pereansambel moodustada.

79-aastane mees, kes lõi Michaelist ja tema vendadest koosnenud bändi Jackson 5, kinnitas, et lastelastega tal sellist plaani pole, kirjutab Digitalspy.

«See pole tõsi,» sõnas Joe ühes USA jutusaates esinedes. «See on ports valesid. See on ports… Soovin, et saaksin öelda seda, mida ütlema peaksin. See on ports puhast… Mina ei õhuta neid midagi tegema. Hetkel peavad nad olema need, kes nad on – lapsed.»

Joe lisas oma superstaarist poega meenutades, ei saanud viimasel ajal enam temaga kontakti.

«Ma ei saanud temaga kunagi ühendust. Püüdsin kogu hingest, aga ei saanud temaga kunagi ühendust, kuna ta… Turvameeskond ja kõik seda sorti asjad hoidsid mind temast eemal. Ma ei saanud temaga ühendust,» ohkas staari isa.

Joe lisas, et poja pärandusest täiesti ilma jäämine talle haiget ei tee. Samuti kinnitas mees, et Michaeli surm mõjus talle väga rängalt ja kordas taas oma kahtlust, et juuni lõpus surnud laulja lahkumisele võis kellegi kuri käsi kaasa aidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles