Rupert Everett: Michael Jackson suri parimal võimalikul ajal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Rupert Everett on veendunud, et Michael Jackson suri parimal võimalikul ajal, sest ta poleks 50 esinemisest koosneva kontserdisarjaga hakkama saanud.

 

 

Everett usub, et isegi kui Jackson oleks oma lava-show'ga suutnud publiku võluda, oleks press ta nii või teisiti maatasa teinud, vahendab WENN.

«Ta oli friik. Ta nägi välja nagu mõni «Shreki» tegelane. Selle lasteahistamise kohtuprotsessi tulemusena löödi ta risti – see tappis ta. Ta kehastas musta mehe ängistust ja valu orjastatud maal. Me kõik nägime, kuidas ta mustast valgeks muutus. Ta oli elav performance-kunsti näide,» ütles Everett.

«Ma arvan, et see oli vedamine, et ta suri. Ta pidi Londonis 50 kontserti andma. Poleks olnud vahet, kas ta oleks olnud hea või halb. Ta poleks suutnud kõiki kontserte võrdselt hästi anda ja press oleks ta hävitanud.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles