Dourdan hakkab narkovastast teavitustööd tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Dourdan
Gary Dourdan Foto: WENN

Probleemide küüsis vaevlev põnevussarja «C.S.I» staar Gary Dourdan kavatseb korralda rea üritusi, tegemaks inimestele selgeks, et lõbutsemiseks ei ole vaja keha «vastikute kemikaalidega» mürgitada.

Näitleja arreteeriti narkootikumide omamise eest aprilli lõpul Californias, kui mees pärast Coachella festivali oma autos magas ning mees kavatseb oma teavitustöö-alased plaanid avalikustada selleks ajaks, kui talle 28. mail karistus mõistetakse, teatab WENN.

Dourdan vabandas juba avalikult fännide ees ning nüüd esitas ta oma vabanduse ka kantristaar Taylor Swiftile, kuna mees pidi politseiga pahuksisse sattumise tõttu loobuma ka laulja auks kavandatud auhinnashowst.

«Ma vabandan kõigi oma fännide ees, eriti just nooremate fännide ees, nagu Taylor Swift, keda ma oleks pidanud toetama, selle asemel, et uimasena mööda kõrbe ringi sõita,» ütles Gary Dourdan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles