Sex Pistols annab Eestis kontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sex Pistols
Sex Pistols Foto: Internet

22. augustil jõuab esimest korda Eestisse läbi aegade kõige sensatsioonilisem ja karismaatilisem Briti punkbänd Sex Pistols.

Oma karjääri jooksul jõudis Sex Pistols välja anda ainult ühe stuudioalbumi, «Never Mind The Bollocks, Here’s The Sex Pistols», mis ilmus 1977.aastal.

Nüüd, 31 aastat hiljem on Saku Suurhallis kõigil muusikasõpradel harukordne võimalus näha Sex Pistolsit ise oma silmaga. Legendaarne Sex Pistols astub Tallinnas lavale oma originaalkoosseisus: Johnny Rotten (vokaal), Steve Jones (kitarr), Paul Cook (trummid) ja Glen Matlock (bass).

 

1975. aastal Londonis loodud bänd on ennast muusika ajalukku kirjutanud paljude skandaalsete megahittidega, nagu «Anarchy in the U.K» (1976), «God Save The Queen» (1977), «Holidays in the Sun» (1977) ja «C'mon Everybody» (1979).

 

Hoolimata lühikesest tegutsemisajast on Sex Pistols olnud suureks eeskujuks ja inspiratsiooniks paljudele bändidele, sealhulgas sellistele superstaaridele, nagu Nirvana, NOFX, Oasis, Green Day, Venom ja Guns N´ Roses.

 

Ainukordne võimalus näha originaalkooseisus Sex Pistolsit avaneb juba 22. augustil Saku Suurhallis. Piiratud kogus pileteid saabub müügile 12.mai hommikul kell 10:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles