Paduvihm muutis «Ilusa maa» mülkaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ilus maa» Tartus: kõik on veel hästi.
«Ilus maa» Tartus: kõik on veel hästi. Foto: PM/SCANPIX

Pühapäevane maru viis Rein Rannapi ja Kosmikute tuuri korraldajad 100 000 krooniga miinustesse, sest Lauluväljaku väravas pileteid peaaegu ei müüdud ja publikut oli oodatust kõvasti vähem.


««Ilus maa» on eeskätte hingeline projekt, mida ei saa rahalise väärtusega kõrvutada,» ütles Õhtulehele üks tuuri korraldaja, Kosmikute bassimees Raivo «Kõmmari» Rätte. Muusikud säilitasid optimismi hoolimata sellest, et megamiinus eelarves võib ähvardada isegi isikliku vara müügiga.

Erakordselt tugev sadu leotas läbi nii publiku kui esinejad, helitehnika ja instrumendid, lava ees oli 15cm sügavune lomp ning Rannap mängis klaverit kui duši all; kontserdil osalenud rahvusooperi solist Priit Volmer esines jälle smokingis ning rannaplätudes.

Ilmale vaatamata härdus kohalolnud publik hingelisest kantaadist niivõrd, et põskedelt voolas pisaraid võidu taevase veega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles