Jälitatava kroonika: seitsmes päev Saaremaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jälitatav»
«Jälitatav» Foto: Sky Plus

Uus nädal algas põnevalt. Hommikuses vihjes viitasin laevale. Seda võis võtta ka kui kohta Tartu maanteel, tegelikkuses aga liikusin hoopis praamiga Saaremaale. Sealt ka teine vihje kadakate kohta.

Ei saa öelda, et saarlased mind taga poleks otsinud. Ent miks jäin siis kuni õhtuni tabamatuks? Väga lihtsal põhjusel – ma ei liikunud üksi. Mu ümber oli pidevalt paar saatjat ja see segas jälgi kuni õhtuni välja.

Viimane vihje puudutas otseselt Kuressaaret, nimelt teatasin, et olen “heade tuulte pöörises”. See muideks on Kuressaare tunnuslause. Aga sain isegi söömas käia, just tänu kaasas olnud seltskonnale.

Alles õhtul, kui liikusin tänavatel üksinda, püüti mind kiirelt kinni. Palju õnne Theale 10 tuhande krooni võitmise puhul.

Lõbus on see, et juba liigub infot minu sõiduvahendi kohta ja teatakse ka, et mul on isegi tätoveering. Kui tahate, siis uskuge. Jõudu tööle igatahes ka homme, mul on ikka päris huvitav plaan varuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles