Kas miljonimängija võitis 32 000 või kaotas 93 000 krooni?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Marina Puškar

Tänases TV3 saates «Kes tahab saada miljonäriks» võitis Sven-Erik 32 000 krooni, kuid vastas valesti 125 000 krooni küsimusele, mistõttu võib ka öelda, et käest libises juba võidetud 93 000 krooni.

Kas mängija tegi riskides õige otsuse? Anna teada, mida arvad sina!

Vale vastus sai saatuslikuks

Esimese mängijana astus võistlustulle Veiko, kes pidi publiku abi paluma juba mängu alguses, sest ta ei teadnud, kus asub Eesti Teatri- ja Muusikamuuseum – õige oli Tallinn ja mäng jätkus.

8 000 krooni küsimusena sooviti tead, kus asub kuulus Frogneri (ka Vigelandi) skulptuuride park. Veiko arvas, et Oslos, kui otsustas siis saatejuhi ergutuste saates kasutada 50:50 õlekõrt. Õlekõrs vaid kinnitas mehe esialgset arvamust, mis oligi õige.

Saatuslikuks sai mängijale aga 32 000 krooni küsimus, sest teada sooviti, kus millise riigiga ei ole Eesti Postmark veel andnud välja ühismarki?

Veiko otsustas sõbra abi mitte kasutada ja valis Tšiili. Õige oli aga Norra.

Mängija võitis 32 000, kuid kaotas 93 000 krooni

Teiseks mängijaks oli Sven-Erik, kelle esimene raskem moment tuli 2000-kroonise küsimuse puhul, kui sooviti teada, kuidas on teise sõnaga käolina. Publik pakkus karusammal, kuid mängija neid ei usaldanud. Küll aga usaldas ta oma naist, kes pakkus täpselt sedasama ja see oligi õige vastus.

Tõsine mõttekoht oli aga 32 000 krooni küsimuse ajal, sest teada sooviti esimese tuumaallveelaeva nime. Mees otsustas kasutada ära 50:50 õlekõrre ja valis siis õige vastuse, olles selle enne välistanud. Selleks oli Nautilus.

64 000 krooni küsimusena sooviti teada, mis sümboliseerib Philadelphias Ameerika uue ajastu algust. Tarkade klubi pakkus kella, kuid päris kindlad nad polnud. Mängija valis ka kella ja see oli õige vastus.

125 000 krooni küsimusena sooviti teada, kes on üle 50 auhinna pälvinud arvutimängu «Half-Life» peategelaseks? Mees mõtles ülipikalt ja valis seejärel tunde järgi Gordon Freemani, mis oli täiesti õige vastus.

250 000 krooni küsimusena sooviti teada, mis instrument on jaapani tsuzumi? Variandid olid flööt, tuulekannel, trummid ja pika kaelaga keelpill. Mees otsustas riskida ja valis pika kaelaga keepilli, kuid see oli vale vastus – õige oli trummid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles