Longoria Parker tahab aasta lõpuks prantsuse keelt osata

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker Foto: AP / Scanpix
Näitlejanna Eva Longoria Parker lubas selle aasta lõpuks prantsuse keele selgeks saada.

«Meeleheitel koduperenaiste» staar tahab nimelt oma Prantsusmaalt pärit abikaasa Tony Parkeriga tema emakeeles suhelda, kirjutab Femalefirst.

«Lubasin endale, et selle aasta lõpuks oskan arusaadavalt prantsuse keelt rääkida,» sõnas näitlejanna. «Ausalt öeldes peaksin juba praegu selle kallal töötama, aga ma lõbutsen ja puhkan ega taha endale stressi tekitada.»

«Mingil hetkel selle aasta jooksul hakkan aga korralikke prantsuse keele tunde võtma, kuna tahan Tonyst aru saada, kui ta oma sõprade ja pereliikmetega räägib,» seletas Longoria Parker.

«Ehkki Tony täidab alati minu jaoks tõlgi rolli, tunnen end tema perekonnast pisut eraldatuna. Tahan sellest üle saada ja keelt õppides end neile lähedasemana tunda.»

Longoria Parker lisas, et tema lapsed peaksid oskama vabalt rääkida nii prantsuse, hispaania kui inglise keeles.

«Tahame Tonyga, et meie lapsed kasvaksid nii Ameerikas kui Prantsusmaal ja oskaksid kolme keelt. Tony hakkab lastega prantsuse keeles rääkima, mina õpetan neile hispaania keelt ja me mõlemad räägime nendega inglise keeles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles