Saksa turist leidis restoranitoidust verise tampooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tampoonid
Tampoonid Foto: Scanpix/Presshouse/Helin Loik
USAs New Yorgis ühes peenes hotellis õhtust söönud Saksa turist leidis oma toidu seest verise tampooni.

Axel Sanz-Clausi nimeline mees sõi mõne päeva eest Waldorf-Astoria hotellis õhtust, kui korraga hamba all midagi veidrat tundis, vahendab ABClocal.

«Tõstsin selle endale suhu, närisid seda ja oleksin peaaegu alla neelanud,» meenutas Sanz-Claus vastikusega. «See on nii rõve, et mul on sellest saati paha olla olnud.»

Mees meenutas, et loputas pärast tampooni avastamist brändiga suud ja suundus siis tualettruumi oksendama. Hotelli personal kutsus Sanz-Clausile kiirabi, kes ta haiglasse viis. Seal tegid arstid toidust leitud eset uurides, et tegu on tõepoolest kasutatud tampooniga.

Sakslase väitel pole ta iiveldamaajava vahejuhtumi järel üldse süüa ega magada suutnud. Sanz-Claus kardab, et võis võõra vere kaudu mõne haigusega nakatuda. Haiglas tehti mehele hepatiiditest, kuid AIDSi-testi on talle mõtet teha alles kahe kuu pärast.

«Viime läbi sisejuurdluse, aga meil on põhjust arvata, et selle juhtumi asjaolud on vägagi kahtlased. Praegu pole meil õigust täiendavat infot anda,» teatas Waldorf-Astoria hotell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles