Kati Murutar: Inno Tähismaa on limane tropp!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Murutar
Kati Murutar Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht

Kanal 11 laupäevases saates «Õhtusöök kahele» vestleb Carmen Pritson-Tamme kirjanik

Kati Murutariga.

Carmen küsis ka Kati arvamust

Inno

ja

Ingrid Tähismaa

skandaalsest lahutusloost.

«Oli õnnelik abielu, mindi lahku ja siis hakatakse kirjutama blogisid,» rääkis reporter Carmen Ingrid ja Inno Tähismaa lahkuminekust ning uuris Kati Murutarilt, mida oleks tema taolises olukorras ette võtnud.

«See on raske juhtum, sest Inno ei ole terve» arutles Murutar. «Arvan, et tal juhtus jube plõks. Endine suur mõtleja ja hea ajakirjanik, nagu Inno Tähismaa oli, temast on saanudki selline limane läikiva näoga tropp.»

«Minu arust on Inno väga õudseks muutunud. Kusjuures ta oli enne välimuselt kena mees, mõistuselt sädelev kuju.»

«Mingisugune biokeemiline pauk käis ära ja seega ei saa me teda võtta mingiks näidiseks või normiks.»

«Olen mõnikord võrrelnud iseennast Innoga sellepärast, et mina kirjutan ju ka omaenese elust. Kui sa elad oma elu huvitavaks, siis oleks see ju kuidagi patt ära raisata ja seda mitte kasutada kirjandusliku materjalina.»

«Ja ma olen mõelnud mõnel hetkel, et kurat, võib-olla mina teen oma lähedastele sama, mida Inno Ingrid Tähismaale. Aga ma olen tagantjärele oma suureks kergenduseks saanud teada, et seda õnneks ei ole juhtunud.»

«Tead, inimesed minu raamatutes ei loegi seda mismoodi Murutari-mutt on elanud ja seigelnud ja kõhtu kasvatanud ja Eedenit rajanud, vaid nad loevad iseennast sealt.»

«Ja kõige õudsem on, kui kannatavad lapsed,» uuris reporter.

«Tõesti jube, sest ma ise praegu igat oma sammu astudes, iga intervjuud andes, igas telemängus käies, igasse seiklusesse kaasa minnes, just viimasel ajal, mõtlen hoolega selle peale, et mul oleks pärast seda lastel kuidagi võimalik normaalselt minna kooli ja ei peaks ema pärast häbenema,» oli Kati Carmeniga nõus.

Vaata videoklippi saatest: reporter.ee

«Õhtusöök kahele» algab Kanal 11-s laupäeval kell 20.50

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles