Jacksoni emale jõudis poja surm alles nüüd kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: AP / Scanpix
Hiljuti elavate kirjast lahkunud popstaari Michael Jacksoni ema Katherine mõistis väidetavalt alles nüüd, et ta poeg on igavikuteele läinud.

Pärast staari surma on just Katherine olnud Jacksonite pere tugisammas, kes teistele lohutust ja toetust pakub, kirjutab Wenn.

Näiteks hoolitseb naine kolme pojalapse eest, kelle ajutine hooldusõigus just talle määrati.

Kuid ka Katherine ei suuda lõputult oma valu alla suruda ning veebilehe People.com väitel on ta hakanud näitama esimesi märke lohutamatust leinast.

«See jõudis talle lõpuks kohale,» rääkis allikas. «Ta on palju nutnud. Ta silmad on pidevalt punased. Ta ei suuda uskuda, et Michael on läinud. Ta tunneb end nende laste pärast kohutavalt, aga on otsustanud nende nimel tugev olla.»

Asjassepühendatu väitel teeb Katherine Jacksonile haiget ka see, et meedia materdab taas teda ja eriti ta abikaasat Joe’d selle eest, kui karmilt nad oma lapsi kasvatasid.

«Kogu see Joe mustamine ja kõik, mis tema kohta räägitakse, ärritab Katherine’i väga,» ütles allikas. «Michaeli lapsed armastavad vanaisa Joe’d. See, kuidas teda maha tehakse, ajab Katherine’i väga vihaseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles