Sergo Varesest saab «Kodu keset linna» Henri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergo Vares lavastuses «Nipernaadi»
Sergo Vares lavastuses «Nipernaadi» Foto: Margus Ansu

Et «Kodu keset linna» süžee järgi on seriaalipere elus vahepeal möödunud viis aastat, ei saanud perepoeg  Henrit kehastanud reaalkooli poiss Henri Tamm oma rollis jätkata.

Tema asemel hakkab Henrit mängima noor näitleja Sergo Vares, kirjutab Naisteleht.

Eesti läbi aegade ühe populaarseima seriaali tegijad olid sarja-Henri senise osatäitmisega väga rahul, Henri Tamm oli seriaalisõprade suur lemmik.

Et aga päris-Henril pole võimalik ühe aastaga viie jagu kasvada ning lapsepõlvest ühtäkki keerulisse puberteediaega jõuda, tuli tema rolli uus näitleja leida.

Teismelist Henrit asub kehastama 24-aastane NO99 teatri näitleja Sergo Vares, keda televaatajad tunnevad Simpeli kõnekaardi reklaamist, kus ta baarmeniks kehastunud näitlejalt Ivo Uukkivilt  hunnikute kaupa tasuta jooke saab ja viimaks oma telefoni joogi sisse pillab.

Vares lõpetas mullu Eesti Muusikaakadeemia lavakunsti 22. lennu ja on juba jõudnud mängida  NO99 teatri lavastustes «Hirvekütt», «Padjamees», «Kuninga Ubu» ja «Garjatšije estonskije parni»

Sergo Vares pole aga ainus uus näitleja, kes peagi algaval hooajal selles seriaalis üles astub. Seriaalis on lubanud kaasa lüüa Draamateatri näitleja Tiit Sukk ja Beriti osatäitjana peaks naasma Mirtel Pohla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles