«Õige valikus» jätkavad pärnakad Margus ja Kai

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õige valik»
«Õige valik» Foto: TV3

Seekordses TV3 kohtingusaates «Õige valik» osalesid Virko, Margus ja Kai.

Eelmisest saatest lahkusid paarina Timo ja Janika.

Järgmisel hommikul astus majja 24-aastane plaadikeerutaja Virko Tartust, kelle konkurendiks sai 23-aastane pärnakas Margus. Saates langetas valikuid 18-aastane õpilane Kai Pärnust.

«Kui Kaid tänavapildis näeksin, vaataksin talle kindlasti järele,» ütles Virko, kes pole oma ideaalnaist veel kohanud. Margus märkis, et ideaalnaise tunnebki alles siis ära, kui teda kohtad.

Kai sõnas, et tema ideaalmees peaks olema seikleja. Virko tundus talle tagasihoidliku inimesena ning Margus avatud pidutsejana.

Esimesele kohtingule loosis Kai Marguse ning nad suundusid süstaga meresõidule. Nad jäid seiklusega väga rahule. Virgo rõõmustas samuti, sest süstasõit nõudis omajagu tähelepanu ja paaril polnud eriti mahti suhelda.

Teisele kohtingule suundus Kai Virkoga, kellega sai nautida saunamõnusid. Kai ütles, et kaalukauss on natuke seikluslikuma Marguse kasuks, kuid otsuses, keda koju saata, ta enne õhtut päris kindel polnud.

Selgus, et saatest pidi lahkuma Virko. Kai otsustas Marguse kasuks, sest ta tundus huvitavam, kellega on palju ühiseid teemasid, millest rääkida. Margus ega Kai keskööl oma toast välja ei tulnud ning jätkavad seega õige otsinguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles