Rednar Annus hakkab Ines Aruks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rednar Annus
Rednar Annus Foto: Presshouse/Scanpix

Komöödiateatri etenduses «Spioon Venemaalt» kaasa tegev Ines Aru vahetatakse poole tuuri pealt välja Rednar Annuse vastu. Praegu teeb Annus proove.


Hannes Villemson Komöödiateatrist seletab tagamaid: «Asi on selles, et Ines Arul tuleb peale teine etendus ja arvatust varem. Nii oli vaja asendusnäitlejat. Kaalusime Helene Vannarit, kes on «Elu parimas puhkuses» varemgi edukalt Inest asendanud, ka Inese tütre kandidatuur oli arutlusel.»

«Kunstiliselt kõige põnevam tundus ikkagi Rednar Annus, seda enam, et Rednar on suurepärane imitaator ja valdab väga hästi Inese hääletooni. Tihti juhtus trupiga bussis sõites, et kui nad omavahel vestlesid, ei saanud eemalt aru, kes just mida ütles,» kiitis Villemson valikut.

«Meesnäitleja sobib eriti hästi selle pärast, et kõnealusest tegelasest ei tea õieti keegi, kas ta on mees või naine, noor või vana,» rääkis Hannes Villemson natuke spioonikomöödia sisu lahti.

Rednar Annus asendab Ines Aru alates 22. juuli etendusest, kokku mängib Ines 17 ja Rednar 7 korral. Villmson avaldas lootust, et võib-olla tuuakse tükk sügisel saalidesse ning ükski Inese fänn ei pea pettuma. Veel löövad etenduses kaasa Merle Palmiste, Veikko Täär, Tarvo Krall, Marika Korolev jt armastatud näitlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles