Jacko laste hooldajaks saab Janet Jackson?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janet Jackson
Janet Jackson Foto: AP / Scanpix
Michael Jacksoni kolme lapse hooldusõigust nõudleb veel üks perekonnaliige – laulja õde Janet.

Väidetavalt olevat staar enne surma lastega arutanud, kes nende hooldajaks saab, kui isaga midagi juhtuma peaks, kirjutab Femalefirst.

Samuti olevat Jackson plaaninud oma soovi, et laste järele hakkaks vaatama Janet, ka kirja panna. Seda ta aga siiski teha ei jõudnud.

«Peres oli palju tülisid, aga Janet oli see inimene, kellega Michael regulaarselt rääkis ja ta hoolitses selle eest, et ka lapsed Janetiga ühendust hoiaks,» rääkis allikas.

«Lõppude lõpuks soovis ta, et Janet koos nende ema Katherine’iga tema laste järele vaataks. Ta kavatses need soovid ka kirja panna. Ta usaldas Janetit täielikult,» jätkas asjassepühendatu.

«Kui tal tervisemured tekkisid, rääkis ta Janetile, kui palju too talle ja lastele tähendab. Ta ütles, et kui temaga midagi juhtuma peaks, tahab ta, et Janet hoolitseks selle eest, et lapsi armastataks ja nende eest hoolitsetaks samamoodi nagu ta ise seda tegi. Janet ütles, et loomulikult ta teeb seda,» lisas allikas.

Jacksoni poolt kirja pandud juhised laste hooldamise asjus pärinevad 2002. aastast ja seal on hooldusõiguse saajana nimetatud staari ema Katherine’i. Jacksonite perekonna poolehoid kuulub aga Janetile.

«Perekonna arvates on see suurepärane mõte – nad toetavad Katherine’i, aga ehkki ta tervis on hea, on ta ligi 80-aastane ja nad muretsevad, et ta ei saa selle ülesandega hakkama,» rääkis allikas.

«Janetist on saamas õitsvas eas naine ja temas on peidus tohutu emainstinkt. Lapsed pöörduvad lohutuse ja juhiste saamiseks automaatselt tema poole,» lõpetas asjassepühendatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles