Winehouse plaanib luua oma plaadifirma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: WENN

Väidetavalt plaanib lauljatar Amy Winehouse lahkuda plaadifirma Island Records kaitsva tiiva alt pärast järgmise albumi ilmumist.

Hetkel on Winehouse´il plaadifirmaga sõlmitud leping kolmele albumile ning teadaolevalt on ta huvitatud firmaga töösuhte lõpetamisest niipea, kui kolmas plaat valmis saab, kirjutab WENN.

Lahkumise üheks põhjuseks on lauljatari suurejooneline idee luua oma plaadifirma, et saada loomingu üle täielik kontroll.

«Esimest korda oma karjääri jooksul hakkab Amyt huvitama see rahasumma, mida ta oma muusikaga teenida võib. Varem pole see kuigi oluline olnud, aga nüüd hakkab ta mõistma, et kõik teised teenivad tema edu pealt raha. Tema leping Island Recordsiga lõppeb pärast järgmist plaati. Sellepärast ongi firma huvitatud sellest, et Amy saaks oma probleemidest üle ja teeks suurepärase albumi,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The Sun.

«Kui album ükskord ilmub, kavatseb ta luua oma plaadifirma, et oma loomingut edaspidi selle vahendusel levitada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles