Pidu: Fashion Express Deja Vu`s

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„FASHION EXPRESS“ DEJA VU-s - 10.juulil toimus Lounge Deja Vu-s „FASHION EXPRESS“ mille autoriks, stilistiks ja lavastajaks oli Anatoli Ein
„FASHION EXPRESS“ DEJA VU-s - 10.juulil toimus Lounge Deja Vu-s „FASHION EXPRESS“ mille autoriks, stilistiks ja lavastajaks oli Anatoli Ein Foto: Deja Vu

10.juulil 2009 toimus Lounge DEJA VU-s järjekordne ja juba publikule tuntud moeüritus «Fashion Express» mille autoriks, stilistiks ja lavastajaks oli Anatoli Ein aka LiEin.

Kutsetega moeshow algas juba kell 21:00, millele järgnes meeletu afterparty kõikidele Deja Vu valitud klientidele, mis kestis kuni varajaste hommikutundideni.

Moeshowl esitlesid oma kollektsioone viis uut Eesti moedisainerit, kes näitasid fragmente oma kollektsioonidest:

Aulikki Puniste - Kollektsioon VOLTISM! Voldid, drapeeringud, heegeldatud lillemotiivid on inspireeritud Mükeene kultuurist segatuna tänapäeva suurepärase kõrgmoega. Idee - midagi naiselikku ja ebamaist.

Maria Suvorova - Kollektsioon MÕTETE PUHTUS! Kerge, heledates toonides, pool-läbipaistev, kaetud läikivate elementidega, lisatud erksad liblikakujulised vormid.

Juna Ikonnikova - Kollektsioon FANTAASIA! Erksates toonides kollektsioon ühendab endas ajalugu ja tänapäeva, naiselikkust ja tagasihoidlikkust. Kasutatud on etnilisi motiive.

Svetlana Agureeva - Kollektsioon UNISTUS! Pehmes, roosas värvigammas rõivad kuldsete õmblustega kätkevad endas romantikat ja naiselikkust. Täiusulikkust lisavad käsitööna valminud aksessuaarid.

Viktoria Balduhhova - Kollektsioon IDAMAA MUINASJUTUD! Heledates värvides kollektsioon idamaiste elementidega sobitatud tikitud lillefragmentidega.

Ürituse muusikalise poole eest kandis hoolt kaunis lauljanna Katy Cap ja Dj Tom Lillenthal. Modellidle tegi make-up'i Dina Tshistjakova ja soengud IPP Ilustuudio.

Ürituse autor, stilist ja lavastaja oli Anatoli Ein aka LiEin, kes on korraldanud mitmesuguseid showprogramme Tallinna erinevates klubides ja lavadel.

Käesoleva showprogrammi kontseptsiooniks on ürituste sari, kus noored andekad talendid saavad tuua oma kunstiteosed tänulike vaatajate ette, saades väljundi ja tõuke oma edaspidiseks tegevuseks.

Sellel nädalal lõbusad peod aga jätkuvad. Juba reedel, 17. juulil toimub «Martini Glämm», kus esinevad veetlevad lauljannad Kadri Kasak ja Teele Viira ning laupäeval, 18. juulil toimub järjekordne pidu «Banana» - lõbusaim, värskeim ja kollaseim pidu linnas.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles